Akce, které pořádáme

Akce, které pořádáme

19.9.2023

II. MEZINÁRODNÍ ODBORNÉ SETKÁNÍ

REHABILITAČNÍ POMŮCKY PRO DĚTI S POSTIŽENÍM

Termín 19. 9. 2023 9-17h
Místo: Komunitní centrum Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, Praha 11 
Rádi bychom vás již nyní pozvali na druhé mezinárodní odborné setkání na téma: Rehabilitační pomůcky pro děti s postižením.
Cílem této akce je na jednom místě propojit odborníky z jednotlivých krajů, zástupce firem i rodiče dětí s postižením, aby si mezi sebou mohli sdílet své zkušenosti s rehabilitačními pomůckami a rodiče měli možnost si vyzkoušet, která z nabízených pomůcek bude nejvíce jejich dítěti vyhovovat. Záštitu nad akcí převzala manželka prezidenta České republiky paní Eva Pavlová. Jsme velmi vděční, že nám pomůže význam služby rané péče komunikovat. Aby rodiny, které naší pomoc potřebují, jí dostali co nejdříve.
Chci si koupit vstupenku na akci.

Setkání je určeno pro odborníky z oborů fyzioterapie, ergoterapie, rehabilitace, pracovníky z organizací poskytujících služby rané péče, sociální služby, pedagogické pracovníky ze speciálně pedagogických center a ze speciálních škol, pedagogy a studenty VŠ a VOŠ (sociální práce, speciální pedagogika), zástupce nadací a nadačních fondů, zástupce pojišťoven, revizní lékaře, pracovníky sociálních odborů, rodiny dětí s postižením a všechny ostatní.

Průběh minulé akce v roce 2021:
https://lnkd.in/dUaM_7XB

Sledujte nás, během pár týdnů vytvoříme událost s veškerými informacemi týkající se této akce.

Těšíme se na vás.

Partneři akce

MEDICCO S.R.O. /   MEDESA CARE S.R.O. /  MEYRA ČR S.R.O./ ERILENS S.R.O./ REHA 2015, S.R.O. /  KURY, SPOL. S R.O. / OTTO BOCK ČR S.R.O. / HELP CENTRUM S.R.O. / 4HANDI - CEE OPPORTUNITIES, S.R.O./ ADAPTECH S.R.O. / MEYRA - DIVIZE ORTÉZY / VIZUÁLNÍ STRES - ING. LIBOR ŠTĚPÁN / CANOCAR, S.R.O. / IVETA TITĚROVÁ HROBÁROVÁ / NEEDO - EVA NEMČKOVÁ/ VERONIKA POLÍVKOVÁ /TORF ZIEGLER spol. s.r.o. / CoolCity s.r.o. / Dvě plus dvě s.r.o. - výhradní zástupce a prodejce Wike pro ČR a SK/ FLEXiThrone, s.r.o. /EDA cz, z.ú - EDA PLAY