Stalo se

Stalo se

19.9.2023

V přátelské atmosféře proběhlo představení rehabilitačních pomůcek, hraček a oblečení (nejen) pro děti s postižením. Rodiče měli možnost detailně probrat s výrobci a distributory, která z nabízených pomůcek je pro jejich dítě ta pravá, a také si to hned na místě ověřit. Také návštěvníci z řad odborné veřejnosti se seznámili s nabídkou na domácím trhu a navázali cenné kontakty. 

Záštitu nad akcí převzala první dáma České republiky paní Eva Pavlová, během dne nás poctili návštěvou zástupci Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy pan Ing. Petr Dubský a paní Mgr. Ivana Blažková, Ministerstvo práce a sociálních věcí paní Šárka Jelínková a Ministerstvo zdravotnictví České republiky pan Josef Pavlovic, kteří se zajímají o oblast sociálních služeb.

Akce se vydařila hlavně díky všem partnerům akce a vystavovatelům:
Medicco, Medesa care, MEYRA ČR, ERILENS, Reha 2015, KURY spol. s.r.o., Ottobock, HELP CENTRUM S.R.O., 4handi.com, Adaptech, MEYRA - DIVIZE ORTÉZY, VIZUÁLNÍ STRES - ING. LIBOR ŠTĚPÁN, CanoCarHandy, IVETA TITĚROVÁ HROBÁROVÁ, NEEDO - EVA NEMČKOVÁ, VERONIKA POLÍVKOVÁ - Válce Vendelín , Torf Ziegler - wellness, fyzioterapie, rehabilitace, Coolcity, Dvě plus dvě s.r.o. - WIKE CZ & SK, FLEXiThrone. Svůj stánek na akci měli i Raná péče EDA, SPC EDA a také rodina aplikací EDA PLAY.
Poděkování patří i všem dobrovolníkům včetně HP a Ipsos Czech Republic, dárcům Proficatering, Bamki s.r.o., Libeřské lahůdky, KytkyodPepy, kolegyním z EDY a jejich rodinám.
Atmosféra akce je zachycena v článku Pražského deníku 

Děkujeme všem partnerům, rodinám a kolegyním z EDY. Díky vám všem můžeme přispět ke zlepšení zdravotního stavu dítěte a kvality jeho života i celé rodiny.